20
Srp

Druhý trénink

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Druhý trénink

Druhý trénink – pondělí 19. 8. odpoledne

Konečně se na nás usmálo sluníčko. Sice jen nakrátko, ale i tak jsme měli trénink venku. V průběhu nás trošku pokropil jemný deštík, ale to nebylo na škodu, spíš na osvěžení.

Na začátku jsem opět důrazně informoval, že TRÉNINKY JSOU již POVINNÉ pro všechny. Bohužel se některé hráčky nechovají týmově a nastavená pravidla nedodržují. Jak k tomu přijdou ty ostatní, které poctivě chodí! Oproti jedincům, kteří narušují tréninkovou morálku a dělají si, co chtějí … Žádám důrazně všechny, které to mají jako kroužek, aby nám to řekli, že s nimi nemůžeme počítat.

Mladší družstvo se sešlo počtu 13 dívek, starších bylo 12. První hodinu jsme trénovali společně. Švihadla, posilování, výbušnost, starty atd. Ve druhé části jsme se rozdělili. První skupina poznávala krásy Dvořákovi stezky a druhá se učila na hřišti správné odbití bagru.

Závěrem chválím všechna děvčata. Opět byl trénink odmakán ve vysokém tempu, i když na některých byla vidět poslední 20 minut menší únava. Ale holky nic nevypustily a dál se snažily.

David

https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/gucci-replica-2023-top-websites-to-buy-gucci-high-quality-bags-news-319714 gucci replica gucci replica bags Replica Gucci bags replica bags replica bags https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/best-dior-replica-bags-for-sale-aaa-quality-fake-christian-dior-news-323472 Dior Replica Bags Dior Replica Replica Bags Fake Christian Dior Christian Dior Fake Best Replica Bags Quality Replica Bags Replica Designer Bags Luxury Replica Handbags https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/replica-designer-bags-top-luxury-replica-handbags-stores-for-sale replica bags Replica Handbags< Best replica bags Designer replica handbags https://medium.com/@weikkokvmwoem/buy-now-best-replica-hermes-birkin-bags-13c3d16610b9 https://medium.com/@bertiebuffum/seeking-replica-luxury-bags-but-at-an-affordable-price-point-a7d43ca26822 https://sites.google.com/view/dolabuyru/ Replica Designer Bags